Bevisste bloggere

Jeg har nylig koblet denne siden opp mot «Bevisste bloggere». Dette fordi økologisk mat blandt annet står svært sentralt på denne nettsiden. Hva vi putter i oss har svært mye si for vår helse. Om økologisk mat har noen hensikt er omdiskutert, men undertegnede har lest nok forskning til å tro på at det er viktig å spise mest mulig naturlig og ren mat. Jeg har heller ikke noen tro på at det er sunt å sprøyte jorda med all verdens kjemikalier for å øke avlingene. Økosystemet kommer  i fullstendig ubalanse!

Dyrevelferd er også viktig i denne sammenheng.  Mange dyr blir vannkjøttet for å øke produksjonen. De lever miserable liv for at vi mennesker skal få billig kjøtt,egg etc….

Hva vi putter på huden vår er også viktig. Det meste trenger igjennom huden og opptas i blodet. Naturlige produkter er best mener nå jeg! Jeg er ikke lenger villig til å betale i dyre dommer for å forgifte min egen kropp!

Jeg er også opptatt av at barna våre skal få de beste forutseninger for å leve et godt og langt liv.

Da kan man ikke la seg lede av reklame.  Industrien er kun opptatt av profitt. Det enkelte menneskets helse står ikke sentralt.

Jeg oppfordrer  derfor alle til å tenke selv! :)

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar