En liten titt innom på bloggen

Heisann!

Jeg er en liten tur innom på bloggen for å si at jeg fortsatt lever. :)

Det har vært litt laber aktivitet her i det siste. Vi har nettopp kommet tilbake fra 2 ukers ferie. Vi har stort sett vært på hytta. Der er det enda såpass gammeldags at vi ikke har innlagt strøm. Nett tilgang er det dessuten så som så med.

Vi er midt i en renoverings og flytte prosess. I slutten av måneden må vi flytte alle sakene våre over i rekkehuset vi nå jobber på spreng for å få ferdig i tide.

Når dette er over vil jeg komme mye sterkere tilbake.

Selvfølgelig titter jeg en liten tur innom sånn av og til.

Har forresten tenkt litt  i ferien. :) Det er viktig for alle som lever og ånder i denne «bloggverdene», vær litt kritiske til det dere leser!

Selv om noe har fungert for en blogger er det ikke sikkert at dette vil fungere for deg/dere.

Vi er alle så utrolig  forskjellige!

Selv forsøker jeg å lete opp referanser fra ulike kilder. En sak har ofte 2 sider. Hva som er riktig er jammen ikke så lett å vite bestandig. Hva som er sant i dag trenger ikke å være sant i morgen! 

Selvfølgelig er det slik at jeg kan finne artikler og referanser primært fra kilder som støtter opp om mitt syn, men jeg forsøker etter beste evne å komme med en motvekt…. Faktis er det slik at også forskere kan la seg påvirke av feks industrien….

Også vi  bloggere kan la oss påvirke av superprodukter som fremheves av helsekostindustrien som så veldig sunne. Det gjelder å være på vakt folkens! :)

Forøvrig finnes det veldig mange bra blogger som tar opp viktige temaer. Noen går også ganske krasst ut imot oppleste og vedtatte sannheter. Storindustrien blir også kritisert av enkelte. Det er viktig at noen tørr å sette spørsmål ved feks enkelte» monopol» bedrifter.

Les blogger med ett åpnet sinn! Det er mye spennende på nettet, men litt kritisk bør man være!

Ha en fin sensommer!

Hilsen Yngvild

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar