Flytte fra Oslo for å få råd til hus…?

Vi bor i Røa området i Oslo. Her trives vi veldig godt! Røa er som «en  liten by i byen». I Røa sentrum treffer man alltid på noen kjente! Det er jo veldig koselig! Dessverre bor vi ganske trangt i en 4-roms blokkleilighet. Vi skulle så gjerne hatt større plass, men her i området er det utrolig dyrt for et rekkehus. Vi må minimum opp i 6,5 mill. Det er mye for 120 kvm syntes vi.

Alternativet er å flytte ut av byen. Da kan vi få oss ett flott hus for vår leilighet. Spørsmålet er; er det værdt det? Vi har allerede ganske vanskelig logistikk. Bedre skal det ikke bli med køkjøring opp mot flere timer om dagen. Offentlig kommunikasjon er et dårlig alternativ. Det blir rett og slett for tungvint.

I dag tok jeg meg en liten skitur på formiddagen. Det er ikke alle steder man kan ta på seg skiene rett utenfor døra og allikevel bare ha 10 minutter ned til byen med T-banen.

Dette er et skikkelig vanskelig valg å ta. Vi ser jo at mange småbarnsfamilier i området velger å flytte ut av byen. Veldig synd når gode naboer pakker sakene sine og drar, men jeg forstår godt valget.

Vi får bare lure litt til, men snart begynner eldstemann på skolen. Vi må nok snart ta et valg…! Hmm, det er jo her vi egentlig vil bo! :(

PS! Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar