God jul i stua!

En tirsdag i forrige uke var utsikten fantastisk fra Grefsenkollen i Oslo. Over skyene er himmelen alltid blå!  I byen lå tåka tung. Over Oslos tak var vintersolen på sitt vakreste.  Av og til tittet også byen frem gjennom tåka!  Jeg fikk julestemning. Nesten som å kjenne på  julegleden jeg  hadde som barn.

Det er lillejulaften kveld. Roen har senket seg. Så ble det jul i år også! Jeg skal ærlig innrømme at innspurten ble litt for intens for min del. Til neste år må ambisjonene senkes betraktelig.
 
Cheerio Miss Sofie!
 
Nå kan ho mor stort sett senke skuldrene og se frem til noen litt rolige dager. Håper dere har hatt en stressfri desember! Jeg gleder meg virkelig til å ha noen dager fri for hverdagens stress og mas.
 
For mitt vedkommende har det blitt litt ekstra da vi omsider har begynt å utrede minstemann på Balderklinikken. Jeg hadde trodd og håpet at jeg skulle klare å fikse ting selv, men til slutt måtte jeg kaste inn håndkleet. Noen svar har vi fått.  Dessverre er det mye vår sønn ikke kan spise. Det skaper utvilsomt  litt hodebry.  Hadde håpet at det kun var et par ting, men så enkelt var det nok ikke. Med matintoleranser og allergier blir hverdagen litt komplisert. Det er jammen ikke enkelt å finne noe i dagligvarebutikken. Jeg har vridd hodet for å finne løsninger  som også han kan leve med. Jeg forstår godt at mange møter store problemer i hverdagen. Men problemer er til for å løses er de ikke!?  Jeg skal bruke fridagene til å samle krefter til et nytt år med nye muligheter  Nå har jeg hele 3 dager ferie og så kaller jobben på Rikshospitalet. Måtte dere alle holde dere friske og raske og samle nye krefter til  en super start på det nye året!
 
Ha en deilig avslappende julehøytid!
 
Julehilsen  fra Yngvild S
 

Årets pekkerkakehus.

Årets pepperkakehus er en «model»l av vår enkle  hytte på fjellet.  Ungene koste seg med å lage hvert sitt lille hus.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar