God sommer!

Vi er snart midtveis i juli. Sommeren går alltid så fort syntes jeg. Her i Oslo området har vi ikke akkurat vært bortskjemte med solfylte sommerdager. Den som venter får se…!

Jeg skulle så gjerne ha fortsatt å skrive mer på denne bloggen i sommer, men må innse at det kan bli en smule vanskelig i tiden fremover. Vi står midt i ett oppussings prosjekt. Vi eller rettere sagt min samboer vil gjøre så mye som mulig selv for å spare penger. Han er heldigvis en praktiker og kan igrunnen gjøre det meste. Det er bare det at tiden strekker ikke bestandig til.

I dag har han blandt annet bært 60 gipsplater og 10 sponplater. Det blir muskler av det…!

Vi har enda ikke gått ut i ferie og håper vi skal kunne ta oss noen late dager med ungene. Vi kommer nok ikke til reise så langt. Hytta til fjells må vi iallefall stikke innom. Vi elsker å være i fjellet. Ja også er det jo litt ved som må ordnes til vinteren osv… :)

I denne uken har jeg hatt nattevakter. Jeg trodde jeg hadde 2 vakter, men det viste seg at det var 3. Det oppdaget jeg for sent. Det bør absolutt ikke skje! Episoden var egentlig ikke uttrykk for en alt for tett timeplan, det var jeg som hadde blingset. Det har knapt skjedd meg i mine snart 20 år som sykepleier.

Allikevel tenker jeg som så at nå er det på tide å bremse litt. Jeg har derfor bestemt meg for å ta en liten pause fra bloggingen. Jeg titter nok innom sånn av og til, men stor aktivitet fra min side blir det ikke.

Det er ikke bare sunn mat og fysisk aktivitet som gir god helse!

Jeg ser med skrekk og gru  på vårt oppussingsprosjekt og alt det vi har  å gjøre fremover. Ikke noe å bekymre seg for sier samboeren…

Her ser dere ett bilde av 2 etage. Dette var før de siste veggene samt de siste restene av kjøkkenet ble revet….

2 etage i en relativt bra utgave...

Ja, ja vi har pusset opp 3 leiligheter de siste 7 årene. Dette blir vårt fjerde prosjekt. Vi er jo ikke helt uerfarne på området, med barn går det allikevel litt tregere enn hva det ellers ville ha gjort. Jeg håper jo de skal sitte igjen med følelsen av at dette har vært en bra sommer!

Jeg ønsker alle en god sommer! Håper du/dere har lyst til å titte innom igjen når høsten nærmer seg!

Kos dere og nyt av sesongens frukt, bær og grønnsaker!

Hilsen Yngvild

 

Ps, bildet er fra Lovatnet om jeg ikke husker helt feil.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

2 Responses to “God sommer!”

  1. Kristine sier:

    Riktig god sommer til dere også Yngvild! Vi avsluttet en uke på fjellet med at mannen min forstuet armen! Det spøkte for Mallorcaturen noen timer – til legevakten hadde tatt røntgen. Nå satser vi på at det ordner seg likevel. Så gleder jeg meg til nye mat-treff og diskusjoner til høsten:-)

    • yskjellu sier:

      Jammen godt at det blir tur på dere! Litt nedtur om den ble avlyst-særlig tatt i betraktning det dårlige sommerværet som har vært hittil i år. Jeg er misunnelig! God tur!

Legg igjen en kommentar