Ha en strålende 17 mai!

17 mai står for døren. Bunadene hentes frem fra skapene. Vaskemaskinen og strykejernene jobber hardt om dagen!

Her i huset gleder ungene seg stort til den store dagen. Bunadene er testet ut og flaggene er hentet frem.  17 mai er vel aller mest for barna!

Jeg håper alle får en strålende 17 mai. Dere får kle dere godt. Det er jo ikke alltid varmen slår til på denne dagen av året! Ull må til under bunadsskjorta.

Det er et flott land vi bor i!  Blir vel kanskje litt i overkant nasjonalistisk på en dag som denne. På 17 mai er det lov! Hører akkurat nå Garden utenfor. Barenhagen er på vei mot gardeleieren for å se på den årlige drilloppvisningen.

Ønsker alle en kjempefin 17 mai!

 

Ps. Det blir nok  ikke så altfor mange innlegg på denne bloggen i de nærmeste ukene. Her er det blandt annet flytting, pakking og oppussing som står på programmet.  Allikvel forsøker jeg å få tid til litt kjøkkenaktiviteter som melkesyregjæring, vannkefir, kefir, yoghurt, surdeig etc. Fikk nettopp antydning til forkjølelse, men slapp lett unna denne gangen. Helt sikkert pga alle de probiotiske bakteriene jeg får i meg  via maten.  Dette er virkelig noe å satse på for svært mange. Bare så det er sagt altså! :)

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

One Response to “Ha en strålende 17 mai!”

  1. Elin sier:

    Ha en riktig god 17 mai du også :-)

Legg igjen en kommentar