Har du spørsmål du lurer på ad fementering av grønnsaker og frukt?

Fermentering av grønnsaker, frukt og drikke er sikkert ganske nytt for mange. Selv om det er en svært gammel tradisjon er det ikke akkurat veldig vanlig i dagens samfunn å ha denne hobbyen, men denne tradisjonsmaten er på fremgang. I Korea derimot er fermentering av mat svært utbredt. Faktisk så spiser den gjennomsnittlige Koreaner over 15 kg kimchi hvert år. 

Det finnes en del kurs rundt omkring. Mange bloggere skriver også om denne måten og behandle mat på. Hvis det er noe du lurer på anbefaler jeg deg  å søke opp gruppen Melkesyregjæring på Facebook. Der få jeg alltid gode svar når det er noe jeg lurer på.

Har du lyst til å gå på kurs kan du feks  titte innom Rita Amundsen sin nettside; Solskinnet.

Andre bloggere som skriver om melkesyregjæring er feks:

Følgende blogger er jeg nettopp blitt gjort oppmerkom på, men vet at de også har emnet fermentering av mat på agendaen.

Har du noen spørsmål kan du også gjerne sende meg en mail eller stille ett åpent spørsmål her på siden.

Lykke til med å sette deg inn i emnet! Det er spennende og viktig hvis du har ønske om å opprettholde en god helse med ett godt immunforsvar!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

2 Responses to “Har du spørsmål du lurer på ad fementering av grønnsaker og frukt?”

  1. CamillaT sier:

    Jeg blir glad for hver eneste oppskrift på fermentering av grønnsaker og frukt som blir lagt ut, så kom gjerne med oppskrifter! :)

Legg igjen en kommentar