Hurra det er helg!

Jeg hadde i dag egenlig tenkt å skrive litt om hvordan man lager yoghurt,  kefir, men så hadde samboeren stukket av med kameraet med bildene jeg hadde tenkt å bruke. Så det må bli til uka…

Det syder og gjærer for tiden.  Ungene storspiser yoghurt. Kefiren er enda litt i sureste laget. Kombuchaen har stått på badet i 1 uke nå, men fikk instruksjoner litt sent så hele greia går kanskje i vasken. Jeg er ikke spesielt gira på å drikke kombucha med mugg….

Vannkefirkornene fikk dessuten en kort levetid hos meg dessverre. Plutselig luktet det gjær av vannkefiren. Ny forsyning med vannkefirkorn er underveis. Min erfaring er at man må prøve å feile litt før man blir god på disse gjæringsprosessene. Det gjelder dessuten å ikke være for utålmodig. Det kan lett straffe seg…:) Ja, jeg er utålmodig!

Vi har den siste uka kjøp oss rekkehus. Det er derfor mye å tenke på i forbindelse med salg av egen leilighet etc. Min store lykke med det nye rekkehuset er at det har en kald matbod. Den kommer i løpte av høsten til å fylles opp ganske radig. Jeg gleder meg stort!

Helgen er her og jeg reiser bort med ungene slik at samboeren skal få slipt og ordnet litt i leiligheten før salg. Tipper han ser frem til litt alenetid. :)

Ha en god helg!

Hilsen Yngvild

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar