Hurra! Har fått opprettet blogg på hjemmesiden!

Fikk i går opprettet en blogg på denne nettsiden!

Her kommer jeg til å skrive om litt dagligdagse ting!

Kom gjerne med kommentarer, tips etc!!

I dag kom det endelig snø!

Vi måtte selvfølgelig prøve skia. Det blir ikke lange skituren med en 3 og 5 åring. Det viktigste er å komme seg ut. Jeg syntes de hadde kommet seg storveis fra forrige ordentlige skitur. Det var igrunnen i fjor vinter-så det begynner å bli en stund siden.

Nordic caben (pulken) var med, men ble lite brukt. Jeg mente vi iallefall hadde gått 2 km på ski. Nei det er ikke langt, men for 2 små er det langt nok. Når sant skal sies mente min samboer at vi hadde gått enda kortere. :)

Vi kjørte in Sørkedalen i Oslo. Der er det rimelig snøsikkert. En «safer» er å ta Pipenhusveien.  Her er det skiføre langt utover vinteren selv om snøen forlengst har forsvunnet fra byen. Vi parkerte nedenfor Sørkedalen skole og gikk ca 500 meter opp til bommen.

Vi hadde ambisjoner om å grille, men undertegnede la en demper på den lysten. Det snødde og mørket begynte å falle på..

Istedet dro vi en tur innom Sørkedalen landhandleri. Har dere ikke vært der før, så ta en tur! Der er det kjempekoselig! Ikke langt unna byens støy, men alikevel langt ute på landet! Der serveres enkle middagsretter, baguetter, kaker og caffe latte! Litt mat har de også. Eggene som selges i butikken er så store at de ikke får plass i en vanlig eggekartong!

Jeg er midt i pizzalagingen! Skal prøve ut pizza steinen som vi fikk til jul.

Ha en fin lørdagskveld!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

One Response to “Hurra! Har fått opprettet blogg på hjemmesiden!”

  1. gladerebarn sier:

    Gratulerer med blogg Yngvild! Gleder meg til å følge med på den!

Legg igjen en kommentar