Hurra, jeg er nesten helt tilbake på denne nettsiden! :)

Heisann!

Det har vært lite aktivitet på denne nettsiden det siste halve året. Litt har jeg vært innom, men langt fra så ofte som jeg selv har ønsket.  Jeg trodde aldri det skulle ta så lang tid før jeg var for fullt tilbake igjen…

Årsaken til dette har vært flere:

  • Vi har i løpet av sommeren flyttet. Dette har vært en ganske tung prosess da flyttingen også innebar renovering. Prosjektet ble mye større enn jeg hadde forestillt meg. Min samboer har vært kjempeflink til å snekre og sjaue!  Han har revet ned nesten alle vegger i rekkehuset. Satt dem opp med isolering, vært på fyllinga minst 12 ganger, båret gipsplater etc, etc.. Jeg tok meg av barna og matlaging. Litt jobb det også, men ikke like fysisk tungt :)
  • For min samboers vedkommende ble det mange tunge løft. Ikke visste han at han hadde et nakkeprolaps, men det vet vi nå. … Han fikk en overbelasning som resulterte i sykemelding og sterke smerter. Han er fortsatt sykemeldt, men så absolutt i bedring.
  • Vi har fortsatt mye igjen i rekkehuset. Alt måtte legges på is da prolapset ble konstatert. Under slike forhold er ikke blogging akkurat første prioritet. Vi er fortsatt ikke tilbake i  en»normalsituasjon». Dette medfører at bloggingen fortsatt ikke vil bli så ofte som  jeg ideelt sett hadde ønsket.
  • En annen viktig grunn til at bloggingen har vært dårlig er rett og slett at jeg ikke har hatt datatilgang. Nå sitter jeg imidlertid her og skriver på en splitter ny PC. Denne  PC’en er primært min. Så her skal det lastes opp mange matbilder et. :) Som jeg gleder meg!! Isj, jeg ser at jeg ar noen tekniske utfordringer her…

Mitt mål er per  dag å være fullt tilbake etter jul. Julen nærmer seg og det er mye som skal gjøres. I morgen skal vi dessuten forsøke å legge fliser i gangen. Dette har jeg overhode ikke peiling på. Min samboer er derimot flink til dette. Jeg får ta de tyngste løftene. Det er svært riktig at han ikke overanstrenger seg da havner han bare tilbake til  utgangspunktet. Han er om få dager på vei tilbake på jobb.

Jeg arbeider dessuten fortsatt som intensivsykepleier på Rikshospitalet. Bloggingen kommer på 3 plass-etter hjem og jobb…

Jeg liker vanligvis ikke å være altfor privat på denne bloggen. Nå var jeg veldig privat til meg å være, men slik er altså situasjonen her i huset:)

Jeg driver fortsatt og eksperimenterer på kjøkkenet. Jeg ser at jeg mer og mer går i retning av mat som kan være med på å skape en frisk kropp. I denne sammenheng tenker jeg spesielt på mat som skaper gode bakterier i tarmen. En tarm i ubalanse skaper sykdom! Hvis du enda ikke har fått det med deg sitter minst 70 % av immunforvaret i tarmen….

På kjøkkenet er fermentering en innertier om dagen! Det finnes ett hav av muligheter og jeg er bare i startgropen. Lyst til å være med…?!

Heng med!

Vi sees!

Ps! Husk at det som skrives på denne nettsiden ikke trenger å være den fulle og hele sannhet! Hvem vet vel egentlig sannheten! Iallefall ikke jeg, men jeg forsøker å gjøre gode valg i en kaotisk informasjonsflom.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

2 Responses to “Hurra, jeg er nesten helt tilbake på denne nettsiden! :)”

  1. Mari sier:

    Høres ut som en hektisk høst, håper samboer blir bedre :-) Gleder meg til å følge deg videre Yngvild, du er flink!

Legg igjen en kommentar