Med ønske om en riktig god jul!

Vi har hatt en nydelig dag på Østlandet i dag. Jeg var en tur litt utenfor Oslo i formiddag og måtte bare knipse dette bildet gjennom bilvinduet med min mobil. Jeg syntes det var så vakkert og må innrømme at det ga meg litt julestemning!

Vi har så mye fin natur her i Norge. Jeg syntes det er viktig å stoppe litt å bare se! Kanskje finne litt avkobling og ro i naturen…?!

Vi står nå foran julehøytiden. Mange har det nok ganske travelt i disse dager. Undertegnede medregnet. Jeg som skriver denne bloggen arbeider i helsevesenet som intensivsykepleier. Når man jobber i den bransjen er det ikke til å komme fra at man må trå til litt i jula. For mitt vedkommende blir det mange av de viktigste juledagene

Vi får håpe  at det ikke blir så alt for mange syke. Sykehuset er ikke den plassen man ønsker å være i høytiden, men noen har dessverre ikke noe valg. Syk kan man bli også i jula.

Andre sliter med ensomhet i jula. Det er nok i jula ensomheten kjennes sterkest på kroppen. Er det noen du kanskje har lyst til å stikke en tur innom?

Jeg har ett par ting til jeg kunne tenke meg å skrive her før jula ringes inn, men nå må jeg altså jobbe. Heldigvis nærmer vi oss avslutningen på juleforberedelsen og det er tid for å senke skuldrene litt.

Jeg takker de av dere som stadig stikker inne på dene nettsiden! Velkommen også til nye lesere! Skriv gjerne en kommentar. Det er gøy med tilbakemeldinger. Gjerne positive, men det e lov å komme med negatove også! :) Jeg understreker igjen at jeg sitter med svært få sannheter. Verden er forvirrende og ny viten dukker stadig opp.

Jeg legger inn ett par bilder som min samboer tok i forrige uke på vei over Dagalifjelet.

 

Med utsikt mot Hallingskarvet

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar