Mitt lille smoothies prosjekt!

Er litt ensporet opptatt av grønne smoothies for tiden. Dette fordi jeg har kjøpt en bok fra Amazone som heter; Grenn smoothies revolutin av Victoria Boutenko. Jeg får mange gode tips fra denne boka. Jeg kopierer ikke oppskriftene, men boka gir meg mange gode ideer. Grønne smoothies er supersunt og en veldig god måte å få i barna grønnsaker på. Dette må jeg bare fortsette med! Håper noen andre også kan finne litt interesse for dette! Boken skryter av at du vil få mange gode helsefordeler både når det gjelder opplagthet, hud, balansert blodsukker, vektnedgang, søvn etc etc. Hvis vektnedgang er et mål i seg selv, bør man redusere en del på frukten og bærene jeg har brukt i oppskriftene, og heller erstatte dette med grønnsaker. Gjerne 2/3 grønnsaker og 1/3 bær og eller frukt.

Nå er vinterferien snart her. Vi drar fredag en liten tur til fjells. Kommer tilbake til lavlandet mandag. Det skal bli deilig! Ha en riktig god vinterferie til alle dere som har ferie i førstkommende uke!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar