Nattevakter:(

Jeg er midt mellom 2 nattevakter. I morges gledet jeg meg til å komme hjem til tomt hus. Ungene er hos svigers og samboeren er bortreist ifm jobb. Deilig å bare tenke på seg selv!

Hvorfor, ja jeg sier  hvorfor måtte naboen velge å pigge opp baderomsgulvet akkurat i dag! Det høres rimelig godt i en betongblokk. Jeg stappet øreproppene lang inn i hodet og håpet på det beste. Ja, ja noen få timers søvn fikk jeg da, men ikke nok til å gå på en ny nattevakt.

Jeg har derfor laget meg en god «grønn smoothie» samt en salat. Får håpe det er nok til å holde energien oppe.

Kollegaene mine sier rett som det er ; spiser du bare sunn mat du? Skeier du aldri ut?

Joda jeg gjør absolutt det, men melkesjokolade etc smaker ikke så godt som det gjorde tidligere. Takke meg til litt mørk sjokolade. Alt har med vane å gjøre!

Natten får bare komme…!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

2 Responses to “Nattevakter:(”

  1. Kristine sier:

    Jeg lekte akkurat med tanken på nattevakter igjen. Men jeg skjønner at det er å være på bærtur. Kjenner følelsen av ikke å ha fått sovet noe særlig. Du får ha god vakt. Jeg krysser fingrene for en rolig avdeling.

    • yskjellu sier:

      Natten var kjemperolig! Ikke vanlig kost! Jeg tenker også litt på dette med nattevakter, men har egentlig blitt advart fra nær familie. Sliter litt med søvnen…Jeg får se! Jeg har nå sovet 3-4 timer. Føler meg litt som i «bakrus»…

Legg igjen en kommentar