November blues!

Usj, triste november! Vinden uler rundt husveggene og våte snøfiller daler ned. Værste tida på året…!?

Åh, det er godt å  være inne! Stearinlys og en kopp te!

Ikke særlig fristende å gå ut!

Men det går faktisk ann, selv om det ikke er særlig fristende når vinden blåser som værst.

Nå opp mot jul er dagene korte og gjøremålene mange.

Det er viktig å finne meningfulle aktiviteter som kan gi ro og avkobling i sinnet. For mange er nettopp  det turer i naturen. Noen kobler av med en utblåsning med joggeskoene på, mens andre finner ro  i feks yoga eller meditasjon.

Uansett er det viktig for alle  å finne en måte å avreagere på. Ellers kan man jo risikere å gå «bananas» i denne stressede verden vi lever i. Det er lov å kjenne litt på «seg selv».

Kontrastene i november kan være store. For noen virker alt bare grått, men se her hvor fin solnedgangen var fra Molde i dag! Bildet er tatt med min samboers mobilkamera.

 

Kveldsutsikt fra Molde

 

Store kontraster til Oslo området og til det været vi opplever for tiden. Grå og triste farger. Allikevel kan det være godt å komme ut i naturen.

Her fra helgas søndagstur.

Med utsikt mot Tryvann

 

Vi går kalde tider i møte skal vi tro årstiden vi befinner oss i. Det er godt den ikke varer evig. Husk, snart snur  faktisk sola! :) 

Vann fryser til is

 

Nå skal jeg personlig gjøre litt yoga. Jeg kjenner at jeg trenger å roe ned litt nå…Ikke alltid så lett å finne denne berømte roen… Må forresten ta en liten smak på surdeigsbrødet som steker i ovnen før jeg køyer.  Mon tro hvordan det ble denne gangen. Spennende! :)

Bildene er tatt av min samboer Rune Kristengård. Han elsker å fotografere!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar