Påsken er snart over…

Snart er påsken over for i år. Det er fortsatt 1 fridag igjen for de fleste. Det gjelder å nyte den til det fulle!

Som så mange andre har vi vært til fjells. Snøen holdt såvidt i år. Det har vært nokså kaldt med gode skareforhold. Heldigvis har sola tittet frem rett som det er.  Bildet er tatt med min mobiltelefon fra toppen av Kvitfjell med utsikt mot Rondane. Ikke mye snø igjen der nei! Fullt så bra har nok ikke påsken vært på nord-vest landet og i Midt-Norge. Hører rykter om snø som har lavet ned i massive mengder. Ikke akkurat det man forventer seg når vinteren går mot slutten. Det er nok bare siste krampe. Kanskje litt kraftig krampe, men den smelter vel til slutt! :)’

I morgen starter visst regnet å dale ned her på Østlandet. Det er bare å belage seg på noen våte dager.

Det er igjen tid for å begynne romsteringen på kjøkkenbenken.

Jeg reiste fra mitt første prosjekt med melkesyrning av grønnsaker nå i påsken. Var nødt til å sette den inn i kjøleskapet. Etter en uke var det en merkelig lukt som møtte meg da jeg åpnet kjøleskapet. Det tok litt tid før jeg skjønte hva som var «luktens far». Jeg har nå fyllt på litt saltvann og satt den ut på kjøkkenbenken igjen. Det er vel ikke helt slik det skal gjøre, men er redd det hadde vært ett lite fristendes glass som hadde møtt meg hvis hele herligheten hadde blitt ståendes på kjøkkenbenken gjennom  påsken.

Skal etter hvert forsøke noen andre varianter. Ellers ser jeg frem til at det begynner å spire å gro i naturen. Må nok legge meg i hardtrening fremover for å lære mer om hva naturen har å by på på denne tiden av året. Det er vel begrenset hva jeg klarer å sette meg inn i i løpet av neon uker, men det kommer alltid nye sjanser!

Ha en strålende avslutning på påsken!!»

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar