Pc’en er erklært frisk

Ja den har vært på sykehus. Den gikk fullstendig ned for telling for vel en uke siden. Det har derfor vært litt laber aktivitet på denne siden den siste tiden. Så langt det lar seg gjøre vil jeg forsøke å komme med innlegg i tiden som kommer. Det erdenne berømmelige tiden da..)

Kommenter gjerne på siden! Interressant med synspunkter om emnene jeg legger ut. Jeg forsøker  å være litt nøytral, men må innrømme at mine meninger skinner igjennom rett som det er. Noen ting er detallikevel så vanskelig å ta standpunkt til at det ikke er så lett å vite hva man skal mene. Ja for hvem eier egentlig sannheten? Er det noen som har «funnet svaret» og som predikerer dette med helt bastante meninger blir iallefall jeg skeptisk. Det er lett å la seg lede.Møt all informasjon her og på andre blogger med en naturlig skepsis!

Så håper jeg du følger med videre! :)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar