Rødbet «spagetti»

I dag måtte jeg luke litt i vår lille grønnsaks hage. Eller det vil si; tynne  litt av gulrøttene og rødbetene.  Plantene er ganske små  pga dårlig plass i kassa. Skulle sikkert ha gjort det for lenges siden.

Hadde tenkt å kaste rødbet stilkene, men så kom jeg på at de er jo spiselige. Litt snufsing i familien for øyeblikket. Det passer meg dårlig å bli forkjøla, derfor gjelder det å gå litt hardt til verks. Litt ekstra med antioksidanter har jeg ikke vondt av.

I dag ble det derfor smørdampede rødbet stilker, med grønnkål, ett par rødbet knøttiser samt noen baby gulrøtter. Hadde i tillegg litt ramsløk oppi og diverse krydder. En filè med hyse gjorde seg også. Oppdaget at det gjelder å dampe stilkene lenge nok ellers så blir de litt trevlete. Resultatet ble slett ikke verst. Sammen med litt vannkefir så skled dette raskt ned.

Nå er det bare å svelge innpå med litt ekstra omega tre. Litt hvitløk og rå honning gjør seg også. SÅ får en bare håpe at dette har effekt.

Snart kaller jobben og det er dags å ta seg av akutte hjertepasienter.. Håper ikke så altfor mange har kommet inn med» kardiogent sjokk» etter gårsdagens valg.

 

Grønnsaker fulle av antioksidanter.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar