Er julestemningen på plass?

Et lite tilbakeblitt på fjorårets jul.Utrolig til julestemning! Ikke helt det samme her i Oslo området i disse dager. Regnet har øst ned og kun noen is svuller ligger tilbake. Vi får mimre og håpe på at snøen faller om ikke så altfor lenge.

Bare noen få dager til jul nå og jeg tipper det er full aktivitet i mange hjem. Litt slitsomt kanskje. Her i huset satte jeg inn i fulltreffer i dag. Har følt på en forkjølelse og tenkte jeg skulle hente frem aronia saften som jeg lagde i høst. Ikke var jeg forberedt på at den var gjæra. Spruten sto i taket over vårt nye kjøkken. Jeg kan herved konstatere at de nylagte  flisene har fått stygge merker i fugene, skapene  har blitt røde på innsiden, veggen må males osv.  For en lykke…! Konklusjonen er; det er ikke alltid at det lønner seg å spare på sukkeret!!

Jeg har vært lite aktiv her de siste dagene. Jeg har ikke halt tid rett og slett. Tror ikke det blir så mye mer nå rett før jul heller.

Jeg ønsker dere lykke til med innspurten. Og om du ikker har tid til å surfe mer på nettet  før den store dagen så ønsker jeg deg og dine en riktig god jul!

Hilsen Yngvild S

 

Romjulen 2012

Bare noen stemningsbilder fra i dag! Var innom Bærums verk i ettermiddag. Når det er så fint vintervær som nå finnes det ingen bedre steder å komme i god stemning på. Her er noen bilder fra dagen! Ha en god natt! Nå daler snøen igjen ned utenfor! Makan til julevær er det lenge siden vi har hatt her på Østlandet!

  

 

Liten gutt på skitur i flott vinterstemning!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar