Vinter Norge

Her på Østlandet er vi inne i en skikkelig kuldeperiode. Mange lengter nok mot lysere og varmere tider. Imens så får vi bare forsøke å nyte det fine som faktisk er omkring oss selv om det er i kaldeste laget. For med kulda følger ofte klarvær og nydelige soloppganger og solnedganger. Det gjelder bare å kle seg godt så kan man stå ut det meste.

Når kulda biter som hardest i kinnene kan det kanskje være fornuftig med en kuldekrem. Mange mener at dette ikke er nødvendig. Jeg har tidligere skrevet ett innlegg om dette her. Kanskje kan du bare dekke til ansiktet med en bøff.

Her er vår eldste ute og aker  i vel 20 minus. Bøffen fungerte helt utmerket! Minstemann som har atopisk eksem får litt fet krem i ansiktet før vi skal gå ut. Om det virker eller ikke? Vet ærlig talt ikke?

Kuldekrem eller bøff?

Jfr overlege Mads Gilbert ved UNN er det ikke farlig å fryse litt. Her kan du lese om dette.

Jeg legger her ut noen private bilder fra helgen. Bare for å beskrive hvor flott jeg syntes det kan være. Ja også går det ann å være ute! Det finnes flere alternativer enn skigåing. Det kan bli i kaldeste laget på fingre og tær for de minste.

Hopping fra tak er supergøy!

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar