Påskeegg med naturlige farger!

Stikk hodet ned i krydderskoffen, inn i kjøleskapet eller fryseren. Da kan du finne mye «snadder» som kan skape flotte påskeegg. Spise de etterpå kan du også hvis du vil.

Foreldre stresser seg syke

Foreldre har så mange plikter og oppgaver i og utenfor hjemmet at de stresser seg til sykdom. Det gjelder begge foreldrene, men i størst grad mødre som stiller krav til seg selv om en yrkeskarriere og et perfekt hjem. Vi står foran julestria. Må alt virkelig være 110 % perfekt?

Spis deg gravid

Litt flåsete sagt kanskje, men hva du spiser kan absolutt ha betydning for om dere lyktes med å bli gravide.5-10 prosent av alle kvinner har for høyt inusulin nivå. Dette kan hos mange være en direkte årsak til at de har problemer med å bli gravide. Hvordan har dette seg?

Øverland andelsbruk!

På Øverland får alle anledning til å bli «jordbrukere». Man kjøper seg en andel, bidrar litt på dugnater etc. Deretter er det bare å kose seg med alt det gode som dyrkes der-økologisk selvfølgelig! Vel og merke, man høster kun til eget forbruk! Et fantastisk tilbud for liten og stor!