Påskeegg med naturlige farger!

Stikk hodet ned i krydderskoffen, inn i kjøleskapet eller fryseren. Da kan du finne mye «snadder» som kan skape flotte påskeegg. Spise de etterpå kan du også hvis du vil.

Foreldre stresser seg syke

Foreldre har så mange plikter og oppgaver i og utenfor hjemmet at de stresser seg til sykdom. Det gjelder begge foreldrene, men i størst grad mødre som stiller krav til seg selv om en yrkeskarriere og et perfekt hjem. Vi står foran julestria. Må alt virkelig være 110 % perfekt?

Øverland andelsbruk!

På Øverland får alle anledning til å bli «jordbrukere». Man kjøper seg en andel, bidrar litt på dugnater etc. Deretter er det bare å kose seg med alt det gode som dyrkes der-økologisk selvfølgelig! Vel og merke, man høster kun til eget forbruk! Et fantastisk tilbud for liten og stor!

Matvareutvalg og priser

Norge har de dyreste matvarene og det dårligste utvalget i hele Europa. Matvareutvalget la i går frem sin rapport (13/4-2011) De mener at de 4 store matvarekjedene har alt for stor makt.

Mobilbruk og stråling

Er det en økt fare for hjernetumor ved bruk av mobiltelefon? Dette strides de lærde om. Mange stiller seg også spørsmålet: hva med barna som starter å bruke mobiltelefoner i svært ung alder?