Hungry for change?

Menneskene bak filmen «Food matters» lanserer i disse dagern filmen «Hungry for change».

Jeg har selv sett filmen og mener den gir en alvorlig tankevekker. Jeg vil på det sterkeste anbefale filmen!

Den handler mye om mat og om hva  vi putter i kroppene våre.

Den er noe adressert til mennesker som forøker å gå ned i vekt, men den er så absolutt vært å se for de fleste.

Vi mennesker er fra naturen side skapt til å spise en del fett og karbohydrater.  Vi pleide å fylle opp for vinteren for å ha gode reserver. Dette er veldig lenge siden nå….:)

I den vestlige verden i dag er det ikke slik. Vi blir pepret med reklame. Vi blir fristet til å spise mye «trash» som inneholder mengder med sukker og usunne fettstoffer. Vi blir  både «overernærte» og «underernærte». Sukker er som kokain og regne. Det er svært avhengighetsskapende. Noen vil faktisk gå så langt som å kategorisere det som et narkotikum….

Livsstidssykdommer blomsterer og vi blir bare fetere og fetere. Mange prøver forgjeves å slanke seg. Problemet for svært mange er at de går opp i vekt straks slankekuren er avsluttet. Vi fristets til å spise «light produkter» i den tro at vi skal bli slankere….Slanking er storindustri! Reklamen sier at vi blir slanke av å drikke «diet coke». Det motsatte er faktisk tilfelle. Kroppen «hungrer» etter energi og vi spiser mer enn vi ellers ville ha gjort. Snakk om misvisende reklame!

Visste du forresten at aspartam inntak i store mengder kan føre til kramper og andre nevroligske utfall? 

Industrien putter tilseningsstoffer i maten som gjør at vi blir avhengige. Sukker er i det meste av ferdigvareproduktene. I cola er det feks mye sukker og koffein. Svært vanedannende stoffer. MSG eller glutamat er en smaksforsterker som også øker apetitten. Avhengigheten gjør at vi løper tilbake til butikken og kjøper mer.

Helse er hva du putter i kroppen innenifra! En kostomlegging er på sin plass for svært mange mennesker i den vestlige verden.

I denne filmen kan du få gode tips!

Mange helseeksperter intervjues i filmen som blandt annet Dr. Josef Mercola (ansvarlig for verdens mest populære helseblogg), Dr Christiane Northrup og David Wolfe (raw food entusiast).

Filmen  man kunnet se gratis tom 31 mars. Nå kan du kun se første del  gratis på youtube. Ønsker du å se hele filmen må du nå kjøpe den.  Du kan se de første 20 minuttene av filmen ved å følge denne linken:

Hungryforchange

Her finner du den offisielle trailerern:

  Her kan du se del1 av filmen på youtube.
<

 

(Dette var god reklame for filmen, men så lenge den er lærerik er den virkelig værdt en titt. Bildet er kopiert fra filmskaperne)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar