Vinteren er på hell!

Så var påskeferien over! Ille så fort en ferie går! Det har vært en praktpåske på Østlandet i år. Svært lenge siden været har vært så perfekt. Mange har benyttet anledningen til å reise til fjells. En klassiker i den norske påsken.  Utrolig deilig med hvite vidder og blå himmel så langt øyet kan se. Håper mange har fått anledning til å fylle opp batteriene. Vet at forholdene nord for Trondheim har vært heller begredelige. Der har snøen lavet ned. Å gå lange fjellturer i bratt terreng har dessverre ikke vært særlig lurt. Mange har kanskje kost seg innendørs!

I morgen er det første arbeidsdag. Da er det slutt på deilige dager i sola. Full fart igjen! Litt tungt å starte på’n igjen, men alt har en ende. Vi får leve på de gode minnene! :-)  Personlig vil Rondanemassivet i horisonten være ett minne jeg vil leve på lenge! 

 

Rondanemassivet

Vidder og fjell så langt øyet kan se. Ikke ett menneske i sikte! Deilig! Det syntes iallefall personen på bildet! 😎

 

En følelse av frihet og stillhet!

 

 

 

På vei innover vidda!

 

Deilig med snø og sol,men også godt å komme tilbake til byen. Her er våren litt mer tydelig om  varmen ikke har vært spesielt utpreget i mars…

Nå er det tid for å lete etter vårtegn.Vi har planer om å begynne med litt såing snart. Enten man bor i leilighet eller hus- det er alltid muligheter for å dyrke spiselige saker. Iallefall litt krydder. Vi får se hva sesongen bringer. Noe må vi iallefall få til. Vi får bare gjøre det vi kan for å unngå at brunsneglene spiser opp det meste. Får håpe det er sant som de sier. At mange har frosset ihjel i vinter.

Jeg går stadig og leter etter vårtegn i blomsterbedene. Dårlig så langt, men snart må da løkene stikke hodet opp av jorden. Gleder meg!

Ha en fin uke!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar