Foreldre stresser seg syke

Foreldre har så mange plikter og oppgaver i og utenfor hjemmet at de stresser seg til sykdom. Det gjelder begge foreldrene, men i størst grad mødre som stiller krav til seg selv om en yrkeskarriere og et perfekt hjem. Vi står foran julestria. Må alt virkelig være 110 % perfekt?

Reagerer ditt barn på maten det spiser?

Matintoleranser er ett økende problem i den vestlige verden. Hos mange barn og voksne kan dette føre til adferdsproblemer. Mange vet ikke at de reagerer på enkelte matvarer da en slik reaksjon som regel kommer forsinket. Mange sliter med aggresive og «vanskelige» barn. Adferdsterapier har hos disse barna ingen eller liten effekt. Kan brikkene endelig begynne å falle på plass…?

Hva er funskjonell medisin?

Funksjonell medisin er en måte å se sykdom på som vil vinne kraftig terreng i årene som kommer. Vi er vant til å behandle kronisk sykdom med kjemiske piller. Dette er kun symptom dempende. I funksjonell medisin forsøker man å finne årsaken til at en sykdom har oppstått for deretter å eliminere sykdomsfremkallende faktorer.

Er det mulig å leve med en kreftdiagnose?

Å få en kreftdiagnose er svært dramatisk for den det gjelder. Er det noe den enkelte selv kan gjøre når sykdommen først har oppstått eller skal man bare sette seg ned å vente på sin skjebne…?! » En ting er i alle fall sikkert; Styr unna sukker og raske karbohydrater. Anbefalt lesning er «Kreft og terrenget ditt» av Servan-Schreiber

Vi er en del av naturen, men har vi glemt dette?

Vi er en del av naturen og påvirker gjensidig hverandre. Kanskje kan det være godt å kjenne litt etter og samtidig høste noen av de ressursene som faktisk finnes i naturen! Her finnes supermat av ypperste kvalitet. Hvorfor kjøpe kostbare «superpulver» når du kan finne det samme gratis, rett utenfor dørstokken?