Quinoa frokost

Hvem sier at det kun er den tradisjonelle brødskiva som kan spises til frokost. Her er et litt friskere alternativ.

Påskegodt

Ganske sunne godterier som kan nytes med god samvittighet! Med ønske om en riktig god påske! :)

Fermenterte bær

Det er mest vanlig å bruke for eksempel kål til melkesyregjæring, men bær og frukt kan også fint brukes! Disse er en immun booster! Kjekt å ha stående nå i forkjølelses sesongen.

Er det nødvendig å bruke en startkultur når du fermenterer grønnsaker og frukt?

Å fermentere mat har lange tradisjoner. Dessverre er det slik at mye av disse tradisjonene har gått i glemmeboken. Vi lever mer og mer på ferdig og hurtigmat. Dessuten har vi jo frysere og kjøleskap. Fermentert/melkesyregjæret mat gir store helsemessige gevinster. Her noen tips om hvordan du kan få fart på selve gjæringsprosessen.