Ett populært knekkebrød

  • 2  dl (50 g) havrekli
  • 1 dl (70 g) kruskakli
  • 2 dl (100 g) fint rugmel
  • 2 dl (120 g) solsikkekjerner
  • 2 dl (160 g) sesamfrø
  • 1 dl (60 g) linfrø
  • 2 dl (75 g) havregryn
  • 2 ½ dl (140 g) gresskarkjerner
  • 2 ts salt

7 dl kaldt vann

Blandes og smøres på bakepapir. Det blir 2 brett.

Stekes i varmluftsovn på 160 grader i  totalt 50 minutter på 1 og 3 rille. Etter 10 minutter tas brettene ut. Kutt knekkebrødet i passe store biter med ett pizzahjul. Stek videre i 15 minutter. Deretter bytter brettene plass og  stekes i 25 minutt.

Obs! Det kan være forskjell på ovner.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar