Glutenfri frokostgrøt med mandelmelk

4-6 porsjoner

Grøten består av quinoa-frø og hirse som smaksettes med cashnøtter, eple, rosiner og kanel. Eksperimenter gjerne med andre frukter eller nøtter.

¨200 g «den flade mages grøt» (fra Helios, helsekost)

1 neve cashewnøtter

2 epler

1 neve rosiner (fortrinnsvis sukekrfrie fra helsekost)

4 dl mandelmelk

Følg fremgangsmåten på grøtpakningen. Fyll en tallerken med grøt, mandelmelk, rosiner, cashewnøtter og eplebiter.

Se oppskrift på mandelmelk.

Ønsker du å gjøre det litt enklere så bruker du den melken du har for hånden. Hvis du tåler melk så er det også helt greit!

Kilde; Karin Krogh, Foreldre & barn

Bildet er ett illustrasjonsfoto.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar