Glutenfrie muffins

Glutenfrie kokos og sjokolademuffins! Med litt banan blir muffinsene saftigere. En fordel når man baker glutenfritt.

Lussekatter

Snart er det lucia. Da smaker det godt med lusekatter. Her har jeg langtidshevet lussekattene for å bryte ned glutenet og redusere gjærmengden. De gikk definitiv ned på høykant! Om ikke mange dagene er de bare å lage en ny runde! :)

Eplekake av surdeig

Vi er midt i høysesongen for norske epler. Disse gjør seg ekstra godt i eplekake. Her kan du gjøre en liten vri med bruk av surdeig. De med glutenintoleranse vil tom kunne spise denne kaken.

Sukkerbrød

Sukkerbrød er en gammel klassiker. Kanskje kan du her få noen tips for ett vellykket resultat?!

Granskudd sirup

Granskudd sirup er ett spennende alternativ til for eksempel sukker og honning. Sukker skal man ikke spise i store mengder, men av og til er det lov til å unne seg noe godt. Granskudd sirup i tenne når du er forkjølet kan for eksempel virke lindrende og kanskje dempe symptomene noe.