Sukkerbrød uten hvetemel

Kan brukes til bløtkake og andre kaker.

Ingredienser:

4 egg
100 gram Sukrin
80 gram Mandelmel
20 gram Hi-maize
4 ss eplejuice (evt. vann)

Slik gjør du:

Piske egg og Sukrin til det blir hvitt. Ha i eplejuice. Bland sammen Hi-maize og Mandelmel, og vend forsiktig inn i eggedosisen. Hell over i en rund kakeform som er godt smurt, og fordel røren jevnt. Stekes i ca 20-25 minutter ved 180 grader.
Del kakebunnen i 2 deler før den blir helt kald, og legg et fuktig håndkle over. La håndkledet ligge på til kakebunnen skal brukes. Skal du lage bløtkake, er det lurt å dynke bunnen med litt melk eller juice.

Kilde: funkjonell mat

Bildet er ett illustrasjonsfoto.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar