Julegodt med dadler

Dette er en søtbombe som nærmest er helt uten raffinert sukker. Jeg har jukset litt og brukt mørk sjokolade (mer enn 70 %). Du kan selvfølgelig lage din egen sjokolade. Hvis du bruker en «raw» sjokolade kan denne falle i smak hos de som har en forkjærlighet  for «raw food». Bruk gjerne dadlene du kjøper i innvandrerbutikken, men de er ikke økologiske. Hvis du bruker de halvtørre dadlene som du finner i butikken kann du ev bløtlegge de først.

Ingredienser

  •  300 gr dadler
  • 70 gr valnøtter
  • 50 gr sjokolade
  • skallet fra en liten halv økologisk appelsin
  • 2-3 ss presset appelsin
  • kokos

 Fremgangsmåte

Hakk dadlene sammen med valnøttene og sjokoladen. Riv skallet av appelsinen og press litt fersk appelsin i massen. Lag små kuler som du deretter ruller i kokos.

Oppbevares kaldt i en lufttett boks.

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar