"/>

Sjokoladerosiner

 Dette er enkel godis som passer til mange anledninger. Du kan selvfølgelig også bruke andre former for tørka frukt.

Du trenger følgende

  • 100 gr kakaosmør
  • 3 ss rå kakao
  • 2 ss lønnesirup
  • 1/2 ts vaniljepulver
  • litt salt
  • 1 stor ss ekstra Virgin kokosolje
  • ev. 1/2 ts lecitin
  • rosiner

Fremgangsmåte

Smelt kakaosmøret og kokosoljen i vannbad på svak varme. Skal du kunne kalle sjokoladerosinene for «råe» så skal ikke smøret  smeltes på en høyere temperatur enn 40 grader. Ha i de øvrige ingrediensene. La blandingen avkjøle noe og ha i rosinene. Bland godt og spre rosinene utover matpapir som har blitt smurt med olje. La de tørke før du  har sjokoladerosinene i en luft tett beholder.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar