Fisk med ertepurè og bacon

Til denne retten kan du bruke hvilken som helst hvit fisk.

Du trenger en pose frosne erter, litt bacon og min 4 stk fisk a 125 gr til 4 personer.  Smør, melk eller rømme er også nødvendig.Server med feks poteter.

Fremgangsmåte

Ta 1 poste med frosne erter og kok etter anvisning på pakken

Tøm av mesteparten av vannet. Ha i litt god olje eller økologisk smør.  Bruk 1 klatt rømme eller litt melk etter ønske for å mildne smaken. Ha i salt og pepper. Bruk en stavmikser for å få en jevn masse.

Fisken stekes 1 ca 15-20 min på 200 grader i ovnen. Ev. kan du steke den i sTkepannen. Krydre med salt og pepepr. Da kan du ev. steke i noe av baconfettet. Obs! Ikke stek fisken for lenge. Da blir den bare tørr!

Legg ertepurèn på en tallerken og topp med fisken og bacon. Server med feks poteter. Kapers kan gjerne brukes for å piffe opp retten. Legg feks kapers på toppen av fisken sammen med bacon.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar