Fiskelasagne

Når det er snakk om spagetti, lasagne osv går det meste ned på høykant blandt barn. Det kan derfor være lurt å snike inn en del grønnsaker samt å bytte ut kjøttdeg med fisk. I utgangspunktet kan alle former for fiskefilér brukes.

4 personer

Tomatsaus

4-500 gr fisk. I frysedisken finner du feks pakker med 400 gr torsk.

1 løk

1/2 rød paprika

2 store tomater

1 boks med hakkede tomater

3 hvitløksbåter

olje

Smakstilsett med søtt etter ønske. Unngå fortrinnsvis sukker.

smaktilsett med krydder som salt, pepper, ev. provance krydder og litt chilli

Fullkorns lasagnaplater

Saus

2-3 ss fedt etter ønske (unngå margarin)

3 ss mel som sammalt spelt eller brunt rismel

3-4 dl melk etter ønske

Fremgangsmåte

Skjør grønnsakene i biter. Stek løken på relaltivt svak varme slik at du får frem søtsmaken.  Ha i paprika, tomater og hvitløk. Etter ca 10 minutter tilsetter du de hermetiserte tomatene samt at du smaker det til med sødme og krydder.

Smelt/varn opp fettet og bland i melet. Tilsett melk og rør godt. Sausen skal bli litt tykk.

Legg fisk, tomat, lasagn plater og hvit saus  lagvis.

Strø ev. med litt ost på toppen.

Stekes i ca 45 minutter på 180 grader til lett gyllen.

Server med en salat.

Bildet er ett illustrasjonsfoto.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar