Laks med grønnsaker og ingefær

Dettte er en rett med noen av de samme smakene som de mest tradisjonelle formene for sushi.

4 porsjoner

  • 6-8 laksefiler avhengig av størrelse
  • fersk spinat
  • ruccola
  • fersk ingefær
  • 1 vårløk
  • 1 avokado
  • 1/2 agurk
  • sesamfrø
  • teriaky saus
  • tamari saus ev. soya
  • kadlpresset olivenolje ev. økologisk smør

Fremgangsmåte

Stek filéne i panna. Vask ruccola og spinat. Kutt avokade og agurk i strimler. Hakk vårløken.

Dander ruccola,spinat, agurk og avokado på en tallerken. Legg fisken på toppen av dette. Strø over vårløk og sesamfrø. Ta til slutt på teriakysaus, tamari og raspet ingefær. Mengde avhenger litt av  hvordan du ønsker det. Feks 1 ts tamari og 1 ts ingefær samt 1/2 cm raspet ingefær.

Server med feks quinoa kokt i fiskebiljong eller villris.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar