Torsk med spinat

4 porsjoner

500 gr torskefilet

500 gr spinat

50 gr rosiner

50 gr pinjekjerner

2-3 kløfter hvitløk

rapsolje

salt og pepper

Bløtlegg rosinene. Imens rister du pinjekjernene på sterk varme. Bruk ikke olje/smør. Følgt godt med slik at de ikke blir brendte.  Stek fisken under grillen i 10-15 minutter på ca 180 grader. Imens steker du hvitløksbåtene i olje. Vask spinaten og ha den i hvitløksoljen. (ta ut hvitløksbåtene). Stek/damp spinaten til vannet har forsvunnet. Smak til med salt og pepper.

Dander retten med spinat overstrødd med rosiner og pinjekjerner. Legg fisken på spinatsengen. Ha ev. på litt olivenolje. Dander med friske tomater og sitronbåter. Quinoa kokt i fiskebuljong er godt til denne retten.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar