Pølseform

Denne retten lagde jeg en dag da vi hadde noen pølserester. Du kan i prinsippet bruke de grønnsakene du har tilgjengelig. Dette er bare ett forslag. Det er en enkel hverdagsrett.

Ingredienser

  • 3 magre middagspølser
  • 1/2 squash
  • 1/2 aubergine
  • 1 paprika
  • 3 tomater
  • 1/2 løk
  • 3 ss økologisk tomatpure eller 5 ss økologisk ketshup. Har du hjemmelaget ketshup er det enda bedre.
  • 2 ss kaldpresset olivenolje
  • 2  hvitløksbåter
  • 1 ts gurkemeie
  • tørket eller fersk krydder som feks provance krydder. Jeg brukte fersk timian.
  • smak til med salt og pepper
  • raspet ost

Fremgangsmåte

Skjør alle grønnsakene i biter. Legg det i en kjele og tilsett tomatpure, olje, hakket hvitløk og krydder. Kok dette til grønnsakene begynner å bli møre. Tilsett pølsebiter og rør dette sammen. Legg  gørnnsakene med pølesbitene i en ildfast form. Strø over ost til det dekker formen.

Stek på ca 180 grader til osten har smeltet.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar