Svinefile med grønnsaker

Dette er en rett som er enkel å forberede i en travel hverdag.

Ca 4 porsjoner.

Ingredienser

  • 4-500 gr svinefile
  • 2 små epler
  • 1 rød og 1 grønn paprika
  • ruccola
  • 1 ts gurkemeie
  • 1 ts havsalt
  • 1 ts karri
  •  litt pepper
  • kaldpresset olivenolje

Fremgangsmåte

Skjær svinekjøtte i nokså grove biter. Kutt paprika og eple i biter. Legg kjøtttet og grønnsakene i en ildfast form. Strø over krydder, litt olje og eplejuice. Stek i ovnen i ca 45 minutter på 180 grader.

Strø over ruccola før servering.

Server med feks vill ris, quinoa eller byggryn.

  • 1 dl eplejuice
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar