Paksoi med paprika

Denne asiatiske grønnsaken har flere navn. Bok choy og tai tsai er også navn som brukes.

Dette er en rett som kan være ett tillegg til feks en kjøtt eller fiskerett.

ca 4 porsjoner

Du trenger

  • 1 paksoi
  • 1 rød paprika
  • 1/2-1 chilli
  • ev. 2 limeblader
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ss fiskesaus
  • 1 ss tamari soya olje
  • 1 ss sødme som feks rå agave sirup eller rårørsukker

Fres chilli, hvitløk og ev. sitrongress. Kutt paksoien på langs og skjær paprikaen i strimler. Fres det sammen med hvitløken og det øvrige. Tilsett fiskesaus, tamari, sødme, limeblader og ev. sitron hvis du ikke har sitrongress. Stek videre i 4-5 minutter. Strø gjerne litt mynte eller korianderblader over retten.

Har du brukt sitrongress bør du unngå å spise disse da de er harde å tygge. De er kun ment som en smakstilsetter.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar