Stekte/kokte sjampinjonger

Sjampinjonger er enkle å forberede og passer godt til feks kjøttretter. Du kan velge å steke eller «koke» dem.

Du kan selvfølgelig også bruke andre typer sopp.

Start med å skjære sjampinjongen i skiver. Du kan videre forberede dem etter feks en av følgende måter:

  1. Personlig syntes jeg stekte sjampinjonger i litt godt økologisk smør er kjempegodt.
  2.  Du kan også velge å bruke kaldpresset olivenolje til steking.
  3. Den aller sunneste varianten er selvfølgelig å nærmest koke dem i sin egen kraft. Sjampinjonger inneholder så mye væske at de vil frigi dette hvis du «koker» de på svak varme.

I alle tilfellene er det best å steke/koke dem på relativt svak varme. Rør ofte i dem.

Litt krydder hører selvfølgelig med som  havsalt, pepper og feks provancekrydder.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Stekte/kokte sjampinjonger, 9.0 out of 10 based on 1 rating

Legg igjen en kommentar