Syltet gresskar

Syltet gresskar passer godt sammen med feks en patè  eller som tilbehør til en kjøtt eller fiskemiddag.

Ingredienser

Jeg brukte 700 gr gresskar da det var så mye mitt gresskar veide.

I tillegg så brukte jeg følgende:

  • 2 dl eplejuice
  • 3 dl økolgisk sukker
  • ca 5 cm med fersk ingefær eller ca 50 gr
  • 3 dl eplecidereddik

Fremgangsmåte

Ta epleejuice, sukker,  eddik og skivet ingefær i en kjele. Kok dette sammen og ha gresskar terninger i laken. Kok til gresskar terningene blir møre.

Jeg hadde 1 chilli i ett av glassene samt litt fersk timian. Tenkte det kunne bli godt med litt kryddersmak.

Ha bladningen i varme og rene glass. Sett de på hode mens de kjøler seg ned.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar