Skøyter

Skøytegåing er en populær aktivitet for de små. De lærer veldig fort. Etter 2-4 ganger på glattisen kommer de fleste seg greit avgårde. Spørsmålet er jo når man skal sette vanlige skøyter på barna. Vår minste har passert 3 år. Han bruker fortsatt skøyter med 2 meier. Vi venter nok til neste år før han får prøve ordentlige skøyter. Disse skøytene kan være litt keitete å ta på. Vi har iallefall erfaring med at de kan ha litt lett for å falle av. Det skal sterke hender til for å stramme skikkelig!

Det finnes utrolige mye utvalg i skøyter for tiden. Det finne t.o.m rosa «hockeyskøyter». Mange små jenter bruker disse. Det er mulig det er bedre å starte med hockeyskøyter. Det vet undertegnede ikke nok om. Er det noen som har en formening om dette?

Uansett når man går på skøyter er det greit å ha godt med sokker i skøytene. Det er også mulig å skjøpe skøyter med egne innlegg. Sikkert en god ide. Det kan fort bli kaldt. Hjelm kan være en god investering. Bruk gjerne den samme hjelmen til feks slalom og skøytegåing.

 

Skøyter for de aller minste.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar